Bílé suché víno. Odrůda: Ryzlink rýnský Ročník: 2017 Obsah alkoholu: 12% Obsah: 0,75l Region: Thrácká nížina Bulharsko Vinařství: Minkov Broders
Krásná, nasycená a lesklá barva s intenzivním nazelenalým zvýrazněním. Bohaté aroma s bylinnými akcenty, jemnými jablky, kdoulovými minerály; chuť je doplněna lehkými olejovými nuancemi a medem. Bohatá a svěží chuť s velmi dobrou strukturou a dlouhou aromatickou dochutí. Podávat chlazené na 8-10°C. Ruční selektivní sběr hroznů a regulovaný hektarový výnos moštu na 38hl/ha zaručují prvotřídní kvalitu vína. Zbytkový cukr do 4g/l.
Tento produkt není k dispozici.
Množstevní sleva k dispozici
299Kč(vč. DPH)
Přidat
Cuvé White Minkov Brothers
Lahev 0,75
Bílé suché víno. Odrůda: Chardonnay & Viognier Ročník: 2017 Obsah alkoholu: 13% Obsah: 0,75l Region: Thrácká nížina Bulharsko Vinařství: Minkov Brothers Nasycená, světle žlutá barva s jemnými nazelenalými odlesky. Ve vůni je komplexní a intenzivní, dominují ovocné nuance broskve a nektarinky, příjemně kombinované s dubovými akcenty, většinou kouřové a pikantní koření, které jsou v chuti doplněny vanilkovou, smetanovou a chlebovou krustou. Svěží chuť s dlouhé aromatické finále. Podávat chlazené na 8-10°C. Ruční selektivní sběr hroznů a regulovaný hektarový výnos moštu na 38hl/ha zaručují prvotřídní kvalitu vína. Zbytkový cukr do 4g/l.
Okamžitá dostupnost
Množstevní sleva k dispozici
237Kč(vč. DPH)279Kč
Přidat
Cuvé Minkov Brothers
Lahev 0,75
Červené suché víno. Odrůda: CabernetSauvignon & Merlot & Syrah Ročník: 2017 Obsah alkoholu: 13% Region: Thrácká nížina Bulharsko Vinařství: Minkov Brothers Víno zralo 9-12 měsíců ve starých dubových sudech.
Nasicená jiskřivá fialová barva. Intenzivní a bohatá vůně, kde dominují zralé černé plody a šťavnaté třešně, svěží příchuťí máty, karamelu, smetany a čokolády. Vyvážená a šťavnatá chuť, s dobrou strukturou, s velmi dlouhým závěrem. Dominuje zralé ovoce, příjemně kombinované s nuance kouře a karamelu. Masa středně tepelně zpracovaná - grilovaná, pečená, restovaná, pečená kachna, pečená slanina, pomalu dušené maso, pernatá zvěřina. a zralých sýrů. Podávat při teplotě 17-18°C. Celkový projev velmi umocní dekantace.